Bosanski Bosanski
  »   O nama...

BNpro
...je firma osnovana u februaru 2008. godine u Sarajevu. Direktor društva je Miro Nikšić dipl. ing. geodezije. Registrovani smo za projektovanje, geodetske poslove, trgovinu, servisiranje i posredovanje.
Naša osnovna djelatnost:

USLUGE:
- Geodetske usluge
- Arhitektonske usluge
- Razvoj desktop, mobilnih i web aplikacija
- Prodaja nekretnina

DISTRIBUCIJA:
- Geodetske mjerne opreme
- Geodetskog pribora
- Geodetskih biljega i bolcni
- Dronovi za aerofotogrametrijsko snimanje
- Softvera za geodeziju

Kroz svoje dosadašnje poslovanje stekli smo uspješnu i zavidnu referentnu listu kako kupaca tako i svojih usluga, uz savladavanje najšireg spektra stručnih zadataka i brzu implementaciju novih tehnologija. Naše iskustvo je garancija da preuzete obaveze možemo izvršiti po najvišim standardima, sa vrhunskom opremom kako bi naš finalni proizvod/usluga bila diferencirana i kvalitetom prepoznatljiva.

Kvalitetnim ljudskom resursima, zapošljavanjem visoko obrazovanih mladih stručnjaka i koristeći najsavremeniju opremu, BNpro d.o.o. nastoji pružiti konkurentan rad na zadovoljstvo naših kupaca, pri čemu smo isključivo motivisani postizanjem rezultata iznad svojih konkurenata.

Naši partneri:


trimble logoTrimble je vodeći pružatelj naprednih lokacijskih rješenja koja povećavaju produktivnost i profitabilnost. Kompanija integriše svoju stručnost u pozicioniranju pomoću GPS-a, lasera, optičke i inercijalne tehnologije sa softverskim aplikacijama i bežičnim sistemima i tako pruža kompletna komercijalna rješenja. Trimble služi različitim industrijama, uključujući poljoprivredu, inženjering i izgradnju, transport i bežične komunikacijske infrastrukture. Trimble posjeduje više od 1.000 patenata koji su osnova za najširi spektar rješenja za pozicioniranje u industriji.

analist group logoAnalist Group je internacionalna kompanija za razvoj sa više od 80.000 klijenata u Italiji, kao i inostranstvu. Naša rješenja su široko rasprostranjena u geodeziji i kartografiji, čineći kompleksne i vremenski zahtjevne procese ekstremno pristupačnim i efikasnim. Naš uspjeh dolazi iz činjenice da topografske operacije činimo znatno jednostavnijim.

bosman logoIz dugogodišnje porodične tradicije u privatnm poduzetništvu 1996. godine nastaje “Jahić Commerce” d.o.o.,društvo za građevinarstvo i niskogradnju. Od tada, konstatni razvoj kapaciteta, usvajanje novih tehnologija, poslovni rezultati i kvalitet, u narednih nekoliko godina odredili su smjernice i jasan cilj budućeg razvoja i djelovanja na tržištu. Nizali su se projekti i uspjesi jedan za drugim, korak po korak vodio je u pravcu cilja , 2001. godine vizija postaje stvarnost a “Jahić Commerce” postaje BOSMAN, brand koji će iz godine u godinu postajati sve bitnijim faktorom privrednog razvoja na području matične općine Ilidža, Kantona Sarajevo i FBiH
Kompanija danas ima više 80 uposlenih radnika. Uz ovu, uporedo se razvija i “kćerka” firma BOSMING sa 12 uposlenih radnika, specijalizovana za pružanje usluga iz oblasti održavanja putničkih, teretnih i specijalnih vozila, građevinske mehanizacije i opreme.
Rukovođena kvalitetnim managementom, uz profesionalno i kvalifikovano osoblje opremljeno vrhunskom opremom i mehanizacijom, kompanija BOSMAN kroz široki spektar djelatnosti svojim klijentima pruža vrhunske usluge a njihovo zadovoljstvo pretstavlja našu moralnu i profesionalnu obavezu.